Boek: rouwen en liefhebben

Schermafbeelding 2015-06-08 om 11.07.50Tim. Avonturen en bespiegelingen van een kater op leeftijd verscheen eind 2015. Hierin vertelt Tim over zijn leven, en ook hoe hij omgaat met ziekte. In het nawoord vertel ik dat hij een week voor zijn verjaardag ging hemelen. Het boek heeft zijn weg gevonden naar veel lezers. Nu komt er een vervolg.

Van dit eerste boek zijn nog maar een kleine driehonderd exemplaren te koop, onder andere bij Bol.com: klik en bestel.

Het tweede boek gaat over mijn eerste jaar zonder hem: rouwen en nieuwe liefde vinden. Ik  schrijf over het gemis en hoe ik hem overal zocht. Over uren waarin ik niet meer kon ophouden met huilen. Over de komst van Bertje, zo heel anders dan Tim. Over vreugde en verdriet tegelijkertijd en ook hoe ik daarin een evenwicht leerde te vinden.Het is geen zwaar boek, de toon is licht en er zit hier en daar ook humor in.

Aan het tweede boek werk ik nu. Het gaat langzaam, want alle emoties van toen beleef ik opnieuw. Het is persoonlijk en toch verwacht ik dat veel mensen zich hierin zullen herkennen. Naar verwachting verschijnt het begin 2017.

Wil je een seintje als het boek er is? Dat kan, zonder koopverplichting hoor. Het eenvoudigste is je te abonneren op de nieuwsbrief. Die komt onregelmatig uit, lekker kort en altijd feel goed.

EDO_0724

Vilan van de Loo (foto: Edoland)